EnglishConnect: Učinite svoj život boljim - pridružite nam se!

  slika

  'Gospodinov način nije sjediti pored bujica i čekati da voda prođe prije nego što pređemo.  Njegov je način da se saberemo, zasučemo rukave, primimo se posla i izgradimo most ili čamac da bismo prešli preko voda naših izazova. '(Starješina Dieter F. Uchtdorf). Neki od tih izazova su vremenski (posao, financijska sredstva i mentalno i fizičko zdravlje), a neki su duhovni (vjera u Krista, odnos s Bogom). Obje su poput dvije strane novčića.

  slika knjige

  Crkva Isusa Krista pruža podršku za obje strane novčića. Konkretno, pruža pomoći u poboljšanju zaposlenosti i financijskih sredstava, Crkva je uvela u cijelom svijetu tri međusobno povezana programa:

  English Connect: Besplatan tečaj za učenje i razvijanje vještina govora i konverzacije, koji Vam može pomoći u traženju obrazovnih prilika, traženju boljeg zaposlenja i širenju svog kruga prijatelja.  

  Samodostatnost: Besplatan tečaj za razvijanje vještina i navika koje će vam pomoći u zadovoljavanju životnih potreba, pronalaženju boljeg posla i povećavanju mogućnosti zaposlenja.

  Pathway: Jeftini online obrazovni program koji pomaže ljudima da započnu ili se vrate na fakultet. Svi se bodovi primjenjuju na stupanj prvostupnika.

  Saznajte više na: http://www.churchofjesuschrist.org/church-education/englishconnect?lang=eng&cid=rdb_v_english-connect_eng

  Sarajevo
  Mehmeda Spahe 24. 066/032-081
  https://www.facebook.com/SarajevoEnglishConnect/

  Tuzla
  Maršala Tita 34. Sprat 7 (Kod Tornja) (Kod Fišek) 066/021-774
  https://www.facebook.com/TuzlaEnglishConnect/

  Banja Luka
  Vase Pelagiča 12. 066/032-829
  https://www.facebook.com/BanjaLukaEnglishConnect/