EnglishConnect: Učinite svoj život boljim - pridružite nam se!

slika

'Gospodinov način nije sjediti pored bujica i čekati da voda prođe prije nego što pređemo.  Njegov je način da se saberemo, zasučemo rukave, primimo se posla i izgradimo most ili čamac da bismo prešli preko voda naših izazova. '(Starješina Dieter F. Uchtdorf). Neki od tih izazova su vremenski (posao, financijska sredstva i mentalno i fizičko zdravlje), a neki su duhovni (vjera u Krista, odnos s Bogom). Obje su poput dvije strane novčića.

slika knjige

Crkva Isusa Krista pruža podršku za obje strane novčića. Konkretno, pruža pomoći u poboljšanju zaposlenosti i financijskih sredstava, Crkva je uvela u cijelom svijetu tri međusobno povezana programa:

English Connect: Besplatan tečaj za učenje i razvijanje vještina govora i konverzacije, koji Vam može pomoći u traženju obrazovnih prilika, traženju boljeg zaposlenja i širenju svog kruga prijatelja.  

Samodostatnost: Besplatan tečaj za razvijanje vještina i navika koje će vam pomoći u zadovoljavanju životnih potreba, pronalaženju boljeg posla i povećavanju mogućnosti zaposlenja.

Pathway: Jeftini online obrazovni program koji pomaže ljudima da započnu ili se vrate na fakultet. Svi se bodovi primjenjuju na stupanj prvostupnika.

Saznajte više na: http://www.churchofjesuschrist.org/church-education/englishconnect?lang=eng&cid=rdb_v_english-connect_eng

Sarajevo
Mehmeda Spahe 24. 066/032-081
https://www.facebook.com/SarajevoEnglishConnect/

Tuzla
Maršala Tita 34. Sprat 7 (Kod Tornja) (Kod Fišek) 066/021-774
https://www.facebook.com/TuzlaEnglishConnect/

Banja Luka
Vase Pelagiča 12. 066/032-829
https://www.facebook.com/BanjaLukaEnglishConnect/